Elektrische fietsen

Beweging

                                          30 minuten fietsen per dag houdt u fit en gezond.

WAAROP U MOET LETTEN BIJ HET RIJDEN MET DE ELEKTRISCHE FIETS


Ook al ziet een elektrische fiets er op het eerste gezicht niet zo heel anders uit dan een gewone fiets, het grotere gewicht en de grotere krachtinwerking op de remmen, het frame en de componenten mag u voor uw eigen veiligheid niet onderschatten. Hier vindt u waardevolle fietstips, niet alleen voor je elektrisch fietst.

JUIST LADEN

Verdeel de last gelijkmatig over de twee zijden en zorg ervoor dat het zwaartepunt zich onderaan bevindt. Gebruik speciale fietstassen in plaats van losse tassen en plastic tasjes.

LAAT UW ELEKTRISCHE FIETS AFSTELLEN

Zadelhoogte, stuur, stuurpen, schakel- en remgreep enz. Een goede afstelling is een basisvoorwaarde voor veilig rijden!  De Fietselarij geeft u graag advies.

GOED REMMEN

Het grotere gewicht maakt goed remmen des te belangrijker. Rem tegelijkertijd met de voor- en de achterwiel rem en houd steeds voldoende afstand..

Betere Mobiliteit 

Spitsuur? Geen probleem. Met uw elektrische fiets snelt u op het fietspad de files voorbij.

Frisse Lucht

Gedaan met afvoergassen, fijn stof en smog! Elektrische fietsen veroorzaken geen emissie. Uw belangrijkste bijdrage voor een betere lucht in onze steden

Geld besparen!

Een elektrische fiets is niet alleen in aankoop maar ook in onderhoud veel goedkoper dan een auto. 

Fietselarij is een dealerschap aangegaan met Kreidler en Alba.

Wij  maken graag een offerte, met dan scherpe prijzen, en eventueel inruil van uw oude fiets  

Maak een proefrit op een elektrische fiets

Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Keuze. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Het assortiment van Elektrische fietsen biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner.

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type elektrische fiets dat geschikt is voor jouw situatie? Kom gerust langs bij de Fietselarij de koffie staat klaar. Fiets een rondje en ervaar het gemak en de invloed van trapondersteuning.

klik hier

 Kreidler VITALITY ECO 2