Elektrische fietsen

Beweging

                                          30 minuten fietsen per dag houdt u fit en gezond.

WAAROP U MOET LETTEN BIJ HET RIJDEN MET DE ELEKTRISCHE FIETS


Ook al ziet een elektrische fiets er op het eerste gezicht niet zo heel anders uit dan een gewone fiets, het grotere gewicht en de grotere krachtinwerking op de remmen, het frame en de componenten mag u voor uw eigen veiligheid niet onderschatten. Hier vindt u waardevolle fietstips, niet alleen voor je elektrisch fietst.

JUIST LADEN

Verdeel de last gelijkmatig over de twee zijden en zorg ervoor dat het zwaartepunt zich onderaan bevindt. Gebruik speciale fietstassen in plaats van losse tassen en plastic tasjes.

LAAT UW ELEKTRISCHE FIETS AFSTELLEN

Zadelhoogte, stuur, stuurpen, schakel- en remgreep enz. Een goede afstelling is een basisvoorwaarde voor veilig rijden!  De Fietselarij geeft u graag advies.

GOED REMMEN

Het grotere gewicht maakt goed remmen des te belangrijker. Rem tegelijkertijd met de voor- en de achterwiel rem en houd steeds voldoende afstand..

Betere Mobiliteit 

Spitsuur? Geen probleem. Met uw elektrische fiets snelt u op het fietspad de files voorbij.

Frisse Lucht

Gedaan met afvoergassen, fijn stof en smog! Elektrische fietsen veroorzaken geen emissie. Uw belangrijkste bijdrage voor een betere lucht in onze steden

Geld besparen!

Een elektrische fiets is niet alleen in aankoop maar ook in onderhoud veel goedkoper dan een auto. 

Wij leveren van deze merken elke E-bike 

Wij  maken graag een offerte, met dan scherpe prijzen, en eventueel inruil van uw oude fiets  

Union


De Union Fast verlost je van twee doodsangsten. Altijd bang voor zweetplekken? Nergens voor nodig. Zet een tikkie kracht op de pedalen, en je vliegt vooruit. Ook de angst voor een lege accu verdwijnt als sneeuw voor de zon. Met die van de Fast rijd je heel wat keren op een neer naar werk voordat je naar een stopcontact op zoek moet. Maar fietst ie ook een beetje lekker? Nou, dat kun je wel stellen. De fiets heeft namelijk een zadelbuis van 70 graden. Nee, dat hoef je niet uit je hoofd te leren. Het enige wat je moet weten is dat je houding op de fiets daardoor altijd tiptop is. 

Sparta 


Ben jij op zoek naar een slimme, praktische en scherp geprijsde elektrische fiets voor de dagelijkse korte ritten? Maak dan kennis met de Sparta F7e Smart; één van de beste fietsen in zijn klasse! Hoewel deze fiets op zichzelf al voor een fijne fietservaring zorgt, staat deze smart e-bike ook in verbinding met je smartphone! In een overzichtelijke app kun je direct zien wat de gegevens zijn van jouw gereden ritten. Er wordt zelfs na elke rit een bericht verzonden wanneer je accu opgeladen moet worden! Zo word je fietservaring nóg een stukje fijner. Sparta heeft voor dit speciale jaar een jubileumcollectie uitgebracht waarbij je gratis de grootst mogelijk accu krijgt. Dit betekent gratis extra actieradius voor nog langer fietsplezier!

MARATHON LTD


De voordeligste e-bike van Sparta

DE VOORDELIGSTE E-BIKE VAN SPARTA MET DRIE VERSNELLINGEN, UITNEEMBARE ACCU EN BETROUWBARE REMMEN

DE VOORDELIGSTE E-BIKE VAN SPARTA

Wil je niet teveel uitgeven, maar toch elektrisch fietsen met de kwaliteit van een A-merk? Dan kan je nu met de scherp geprijsde Marathon F3e Ltd de voordelen van de ebike ontdekken. Nu heb ook jij die extra energie die je nodig hebt! Uitgevoerd met met drie versnellingen, uitneembare accu en betrouwbare remmen.

MOTORPOSITIE

MOTOR IN HET VOORWIEL

Je rijcomfort wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus! De plek van de motor heeft hier dan ook effect op.

Weinig onderhoud en schakelen als je stilstaat? De motor in het voorwiel is praktisch doordat de montage van een gesloten kettingkast mogelijk is (net als bij enkele midden motoren). Met een gesloten kettingkast heb je altijd een naaf versnelling die vrijwel geen onderhoud vereist.

klik hier

Gazelle.


Maak een proefrit op een elektrische fiets

Niets is te gek voor jouw elektrische fiets van Gazelle. Boodschappen meenemen op de fiets, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Het assortiment van Gazelle biedt voor ieder wat wils. Van betrouwbaar dagelijks vervoermiddel tot sportieve partner.

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type elektrische fiets dat geschikt is voor jouw situatie? Breng dan een bezoek aan het Gazelle Experience Center. Hier vindt je alle elektrische fietsen van Gazelle en heb je de mogelijkheid naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar het gemak en de invloed van trapondersteuning.

klik hier

Rivel Stanford

Frame: Aluminium,  dames en heren  e-bikeframe
Motor: Bafang voorwielmotor 250 Watt 36 Volt
Accu: Uitneembaar, oplaadbaar 13Ah 36 Volt
Ondersteuning: 5 standen, actieradius tot 120 km
Stuur: Verstelbaar aluminium

Versnelling: Shimano Nexus 7-versnellingsnaaf
Remmen: Shimano rollerbrakes voor en achter
Kleur: Taupe deluxe
Verlichting: werkt op accu
Slot: Axa Defender
Zadel: Vader tour op verende zadelpen
Banden: 28 inch, speciaal voor E-bike
Standaard: Ursus King aluminium zwart
BB Set: Thun Topaz Cartridge
De Rivel Stanford e-bike met Shimano 7-versnellingsnaaf gaat voor geen berg opzij. De krachtige motor en de accu met een groot uithoudingsvermogen bieden u de mogelijkheid om met geringe inspanning heerlijke fietstochten te maken

kijk hier 


Rivel Berkeley

Vul een subtitel in

Frame: Aluminium,  dames en heren  e-bikeframe
Motor: Bafang midmotor 250 Watt 36 Volt
Accu: Uitneembaar, oplaadbaar 13Ah 36 Volt
Ondersteuning: 5 standen, actieradius tot 100 km
Display: Luxe display
Stuur: Verstelbaar aluminium
Versnelling: Shimano Nexus 7-versnellingsnaaf
Remmen: Shimano rollerbrakes voor en achter
Kleur: Taupe deluxe
Verlichting: werkt op de accu
Slot: Axa Defender
Zadel: Vader Tour op verende zadelpen
Banden: 28 inch, speciaal voor E-bike
Standaard: verstelbaar aluminium, zwart
BB Set: Neco cartridge

 Kreidler VITALITY ECO 2