kinderfietsen
Vul een subtitel in

kinder fiets

Algiator 

Wie op zoek is naar de veiligste, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland, komt uit bij de Loekie Alligator 12 inch. De fiets is hoogwaardig afgewerkt, heeft een lichtgewicht aluminiumframe, standaard zijwielen, een terugtraprem en handrem. Met zijn avontuurlijke looks en extra aandacht voor veiligheid is de Alligator verreweg de best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland. opmerking: “De kleur van de banden en handvatten kunnen afwijken van de foto en hebben de kleur bruin of zwart.” (foto volgt nog)

12 inch

vanaf € 219

info klik hier

LOOPFIETS
12 INCH

Ga je jouw (klein)kind leren fietsen? Dan is de Loekie loopfiets geschikt. Want leren fietsen begint met een Loekie. Met een loopfiets leren kinderen al in een vroeg stadium hun evenwicht te houden waardoor fietsen straks sneller goed gaat. De Loekie loopfiets is net een echte fiets door het stalenframe en de luchtbanen. 

prijs klik hier

PICK UP

12 INCH

De populairste fietsen van deze tijd; de transportfietsen. En deze is nu ook beschikbaar voor de allerkleinsten. De Loekie Pick-Up 12 inch wordt standaard geleverd met zijwieltjes en heeft een voor- en achterrekje.

16 INCH 

vanaf  € 179

prijs klik hier 

SUPERSTAR

12 INCH

Net even iets anders dan al het andere: de Loekie Superstar 12 inch. De gave blauwe kleur is voor de stoere meiden die geen standaard roze fiets willen. Het panterprintje en de paarse bel en sterren geven de fiets een lieve touch. De meidenfiets wordt standaard geleverd met zijwieltjes om snel te kunnen leren fietsen. Voor het veilige aspect beschikt de fiets over een handrem en terugtraprem.

16 INCH 

€ 149 

klik hier info


Fietsmaat in inch maten berekenen

loekie

kinderfietsen 

klik op de afbeelding