Ons assortiment nieuwe fietsen

Vandaag de dag kunnen wij bij Kreidler terugblikken op een bewogen eeuw en kijken vol verwachting de toekomst tegemoet. Want het vakhandelmerk Kreidler is niet meer weg te denken van de Duitse fietsenmarkt. Het is een echt begrip voor veiligheid en kwaliteit geworden, dat niet alleen succes heeft op het gebied van de gemotoriseerde bike, maar dat intussen ook een populaire, betrouwbare fietsencollectie te bieden heeft.

Daarom verheugen wij ons, u de actuele collectie op de volgende pagina´s te kunnen voorstellen. En wie nog altijd denkt aan de goede oude Florett of Mustang, moet maar eens een blik werpen op de gemotoriseerde bikes. Want ook daar is er heel wat gebeurd. In heel Europa.

Wij kunnen alle fietsen leveren van Kreidler, tegen scherpe prijzen, kom langs dan maken we graag een offerte. 

In 2001 deden zich mede door de integratie van Sparta in de Accell Group belangrijke wijzigingen voor. Sparta stopte met het maken van lig-, kinder en ATB-fietsen. In plaats daarvan werd de nadruk gelegd op hun nieuwe specialiteit: elektrisch aangedreven fietsen. Naast de elektrisch aangedreven fietsen ontstonden er meerdere succesvolle modellen zoals de in 2000 geïntroduceerde Amazone, een fiets speciaal gericht op moeders. Die dat jaar ook beloond werd met een eervolle vermelding bij de “Fiets van het jaar” verkiezing.

Wij kunnen alle fietsen leveren van Sparta , tegen scherpe prijzen, kom langs dan maken we graag een offerte.