nieuwe fietsen

Kreidler 


Vandaag de dag kunnen wij bij Kreidler terugblikken op een bewogen eeuw en kijken vol verwachting de toekomst tegemoet. Want het vakhandelmerk Kreidler is niet meer weg te denken van de Duitse fietsenmarkt. Het is een echt begrip voor veiligheid en kwaliteit geworden, dat niet alleen succes heeft op het gebied van de gemotoriseerde bike, maar dat intussen ook een populaire, betrouwbare fietsencollectie te bieden heeft.

Daarom verheugen wij ons, u de actuele collectie op de volgende pagina┬┤s te kunnen voorstellen. En wie nog altijd denkt aan de goede oude Florett of Mustang, moet maar eens een blik werpen op de gemotoriseerde bikes. Want ook daar is er heel wat gebeurd. In heel Europa.

Wij kunnen alle fietsen leveren van Kreidler, tegen scherpe prijzen, kom langs dan maken we graag een offerte  

klik hier

Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden.
Als marktleider in Nederland loopt Gazelle al jaren voorop in innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken. Iedere Gazelle heeft een specifieke Gazelle fietservaring door de combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. 

Wij kunnen alle fietsen leveren van Gazelle, tegen scherpe prijzen, kom langs dan maken we graag een offerte 

klik hierIn 2001 deden zich mede door de integratie van Sparta in de Accell Group belangrijke wijzigingen voor. Sparta stopte met het maken van lig-, kinder en ATB-fietsen. In plaats daarvan werd de nadruk gelegd op hun nieuwe specialiteit: elektrisch aangedreven fietsen. Naast de elektrisch aangedreven fietsen ontstonden er meerdere succesvolle modellen zoals de in 2000 geïntroduceerde Amazone, een fiets speciaal gericht op moeders. Die dat jaar ook beloond werd met een eervolle vermelding bij de "Fiets van het jaar" verkiezing.

Wij kunnen alle fietsen leveren van Sparta , tegen scherpe prijzen, kom langs dan maken we graag een offerte  

klik hier


Union


Op het eerste gezicht lijkt de Union Curb niet heel bijzonder. Maar schijn bedriegt. De zadelbuis van de fiets heeft een hoek van 70 graden. Daarvan gaan je oren niet klapperen? Zouden ze wel moeten doen. Het zorgt ervoor dat je houding op de fiets altijd optimaal is. Voor de rest is de Curb gestript van al het overbodige. Want wat er niet is, kan ook niet stuk. Wat er wel is, is ijzersterk. Denk aan anti-lek-banden, een lichtgewicht aluminium frame en rollerbrakes waarmee je razendsnel stilstaat zonder daarbij drie salto's te maken.

Wij kunnen alle fietsen leveren van Union, tegen scherpe prijzen, kom langs dan maken we graag een offerte  

klik hier

Rivel


Mooi om te zien en bijzonder rijk uitgerust met o.a. een 7-speed Shimano naaf, rollerbrakes remmen voor en achter, een Axa slot, een comfortabel geveerde voorvork en heldere LED verlichting. Wielmaat 28."

Wij kunnen alle fietsen leveren van Rivel, tegen scherpe prijzen, kom langs dan maken we graag een offerte  

Van Raam aangepaste fietsen

we zijn een partner rijwielzaak

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar.

Wij kunnen alle fietsen leveren van van Raam tegen scherpe prijzen, kom langs dan maken we graag een offerte  

klik hier